برگزاری اولین جلسه مجازی تغذیه سالم کودکان به مناسبت روز جهانی غذا
اولین جلسه از سلسله جلسات "تغذیه سالم ویژه کودک" به همت باشگاه خانواده و فرزندان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به مناسبت روز جهانی غذا، با حضور دکتر زهرا سهرابی به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش دفتر هماندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اولین جلسه از سلسله جلسات "تغذیه سالم ویژه کودک" به مناسبت روز جهانی غذا، توسط باشگاه خانواده و فرزندان هیات علمی (همراه) و با حضور دکتر زهرا سهرابی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست تخصصی، دکتر سهرابی راههای پیشگیری از بروز چاقی در دوران کودکی را برشمرد و تغذیه مناسب در دوران بارداری، تغذیه کودک با شیر مادر، پرورش صحیح ذائقه و الگوهای غذایی در دوران طفولیت، مصرف میوه و سبزیجات از ابتدای زندگی و فعالیت بدنی مستمر از کودکی را از جمله عوامل مؤثر در این زمینه عنوان کرد.
وی با اشاره به ارتباط چاقی کودکان با بیماریهای دوران بزرگسالی، افزود: یکی از مولفههای فشارخون بالا در بزرگسالی، خطر چاقی در کودکان است. همچنین دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی-عروقی، کاهش اعتمادبهنفس، افسردگی و کاهش طول عمر از دیگر عوارض چاقی محسوب میشوند.
این متخصص در ادامه به چالشهای موجود در زمینه چاقی کودکان پرداخت و ناآگاهی مادران از روشهای طبخ غذا بهویژه سرخکردن، عدم آگاهی والدین از تغذیه صحیح در منزل و مدرسه، کمبود آموزشهای صحیح تغذیه در مدارس و نداشتن برنامههای مناسب برای ناهار و میانوعده کودکان را از جمله عوامل مؤثر در این مشکل برشمرد.
علاقهمندان برای دریافت متن و فیلم کامل این جلسه میتوانند به لینک زیر مراجعه کنند:https://ostadan.sums.ac.ir
پایان خبر
نظر دهید