• 1403/10/20
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تفسیر حکمت ۴۱ مولای متقیان در چهل و ششمین جلسه نهج‌البلاغه دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س)

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، چهل و ششمین جلسه نهج‌البلاغه، به همت دفتر فرهنگسرا و همکاری معاونت فرهنگی در تاریخ 16 دیماه 1403 با حضور حجت الاسلام والمسلمین زارع عمادی، ویژۀ اساتید و کارمندان در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (سلام الله علیها) برگزار شد.

 

حجت الاسلام زارع عمادی در تفسیر حکمت ۴۱ نهج‌البلاغه گفت:  قلب احمق در دهان او و زبان عاقل در قلب او قرار دارد. انسان احمق اول صحبت می کند بعد فکر می کند؛ اما انسان عاقل اول فکر می کند بعد صحبت می کند

 

 او همچنین در فراز« فیحسبهم مرضی و ما بقوم من مرض» خطبه متقین بیان کرد :متقین در طول روز دانشمندانی بردبار و نیکوکارانی با تقوا هستند و ترس الهی آنها را نحیف و لاغر کرده به گونه ای که دیگران احساس می کنند آنها مریض و ساده لوحند؛ ولی آنها بیمار نیستند؛ بلکه مسائل را با دید و نگاه وسیع تری مشاهده و امر بزرگ تر را می بینند.

 

 اعمال خود را بزرگ و زیاد نمی بینند« مفقود اذا زکی» یعنی: انسان های متقی نسبت به اعمال خود مشفق و دلسوزند و مراقبند که اعمال خود را باطل نکنند و ترس و خوف از خراب کردن اعمال خود دارند.

 

وقتی افرادی پیش افراد متقی می آیند و از آن‌ها تعریف و تمجید می کنند، می گویند: من خود را می شناسم و خداوند هم مرا می شناسد و خوف دارند از اینکه این تعاریف در آنها اثر گذارد.

 

متقین می گویند: خداوندا مرا بهتر از آنی قرار ده که این افراد می گویند و گناهان مرا بیامرز و مرا اسیر نفس خود قرار مده.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 116546

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید