حضرت زهرا(س) الگویی جهانی است
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، جلسه هم اندیشی شخصیت حضرت فاطمه (س) با موضوع بررسی ابعاد جهانی از نگاه شرق شناسان با حضور اساتید وکارکنان دانشکده دندانپزشکی به همت واحد امور اساتید و فرهنگسرا در تاریخ 27 آذر برگزار شد.
دکتر «سیده رقیه علوی» گفت: فاطمه الزهراء دختر پیامبر خاتم، سرور بانوان جهان، شخصیتی جهانی و بهانه خلقت و مجرای استمرار ولایت ائمه معصومین ع و انسان کامل در جهان است.
وی افزود: حضرت فاطمه الزهرا (س) قابلیت الگوی جهانی شدن را دارد .
وی با بیان اینکه نگارش ها و تالیفات با موضوع فاطمه زهرا (س) به 19 زبان دنیا است افزود: زبانهای فارسی و عربی در اولویت است و بعد از آن زبانهای اردو، آذری، گجرانی، سواحلی، هندی، انگلیسی، اسپانیولی، ایتالیایی، فرانسوی، روسی و پرتغالی در رتبه های بعدی قرار می گیرند.
دکتر «علوی» با اشاره به رویکردهای خاور شناسان به فاطمه پژوهی گفت:
آثار مغرضانه و غیرعلمی درباره حضرت زهرا (س)
آثار ستایش گرانه درباره حضرت زهرا
آثار بی طرفانه و میانه رو درباره شخصیت حضرت زهرا (س)
هنری لامنس کشیش بلژیکی در کتاب فاطمه و دختران محمد در سال 1912 در رم منتشر شد. چهره ای کاملا تیره و تاریک از دختر پیامبر ارائه می دهد. همه فضایل و ارزشهای جامعه نبوی را انکار می کند. همه فضایل و ارزشهای جامعه نبوی را انکار می کند.
ایشان افزود :شرق شناسان دوره های بعد به هیچ وجه نظریه ای او را قبول ندارند و آثار او را نقد کرده اند.
وی با بیان اینکه لویی ماسینیون از جمله شرق شناسان علاقمند به عرفان و تصوف اسلامی است گفت : وی مقاله ای در سال 1938 درباره شخصیت فاطمه س از دیدگاه شیعه در سال 1938 و نیز کتابی با عنوان مباهله در مدینه و عظمت فاطمه س در سال 1955 منتشر کرده از نظر او فاطمه س بانویی است که ویژگی هایی دقیقا مطابق پدر بزرگوارش دارد. فاطمه س میزبان خیمه پذیرایی از تازه واردان به اسلام هستند. او مبادی و اصل کل اسلام و اسلام کلی را بیان می کند. با این همه، حقیقت روح فاطمه س در زمان حیاتش ناشناخته ماند.
او در کتاب «مباهله در مدینه» نیز عظمت مقام فاطمه س را با توجه به آیه مباهله تبیین می کند و شبهات لامنس را پاسخ می دهد.
نظر دهید