• 1402/09/12
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دقت و توجه والدین اولین سنگ بنای عزت نفس در کودکان است

اولین جلسه از سلسله جلسات والد موثر، فرزند موفق با موضوع هوش هیجانی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، اولین جلسه از سلسله جلسات والد موثر، فرزند موفق با موضوع هوش هیجانی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی به همت دفتر هم اندیشی اساتید و با همکاری کانون تعالی خانواده به صورت مجازی برگزار شد.

 

دکتر «مطهره اله ربی» با اشاره به مهارت مواجهه با ناشناخته های دنیای فرزندان گفت: اولین و مهمترین مهارت دقت و توجه است که المان های صحیح آن شامل: مشتاق بودن، نگاه کردن، برگشتن به سمت کودک و داشتن زبان دوستانه است.

 

وی افزود: دقت و توجه صحیح باید به نحوی انجام گیرد که فرزند احساس کند که شما در مورد او کنجکاو و مشتاقید. توجه مشتاقانه یکی از راه های کاهش توجه طلبی های منفی در فرزند است و اگر از درون واقعا نسبت به فرزندتان کنجکاو نیستید، لازم است از یک پله قبل تر شروع کنید و این کنجکاوی را افزایش دهید.

 

این مشاور دقت و توجه والدین اولین سنگ بنای احساس ارزشمندی و عزت نفس در کودکان دانست و عنوان کرد: توجه مشتاقانه صرفا یک رفتار مشخص نیست و لازم است که درونیات شما از آن پشتیبانی کند تا بتواند اثر بخشی حداکثری خود را به نمایش بگذارید.

 

وی دومین مهارت مواجهه با ناشناخته های دنیای فرزندان را فهم و زاویه دید آنها بیان کرد.

 

وی با بیان اینکه یکی ازمولفه های تنظیم هیجان در کودکان تصدیق و همدلی است افزود: به فرزندتان توجه کنید و تلاش کنید که به درستی او گوش دهید، متمرکز باقی بمانید و تماس چشمی برقرار کنید، به زبان بدنتان توجه کنید و مراقب باشید که احساس بی حوصلی، حواس پرتی یا عصابنت را به چهره منتقل نکنید.

 

دکتر اله ربی اظهار داشت: همیشه در ذهنتان جایی برای صحبت های فرزندتان باز نگه دارید، اینکه فرزندتان شرایط فعلی را چگونه تجربه می کند و دیدگاه او به موقعیت پیش آمده چگونه است. تاب آوری خود را بالا ببرید، داستان درونی او را گوش کنید و تلاش کنید خودتان را در جایگاه او تصور کنید حتی اگر واکنش هیجانی او درست نباشد وقتی در جایگاه او باشید همه چیز با هم معنادار است.

 

وی دومین مورد اثر بخشی را لمس و تماس جسمانی در کاهش احساسات پیچیده دانست و افزود: برای در آغوش گرفتن کودک تلاش کنید تنفس خود را آرام و عمیق نگه دارید تا بتوانید احساس امنیت و آرامش را به او منتقل کنید.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 101125

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید