تبیین اعمال شب و روز متقین در چهل و پنجمین جلسه نهجالبلاغه دانشکده پرستاری
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، چهل و پنجمین جلسه نهجالبلاغه، به همت دفتر فرهنگسرا و همکاری معاونت فرهنگی در تاریخ 9 دیماه 1403 با حضور حجت الاسلام والمسلمین زارع عمادی ویژۀ اساتید و کارمندان در دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (سلام الله علیها) برگزار شد.
حجت الاسلام زارع عمادی در ادامه تفسیر خطبه متقین با اشاره به فراز « و اما اللیل فصافون اقدام اقدامهم» بیان کرد: متقین در شب دو کار می کنند: 1- تلاوت قرآن دارند. منظور از صف نظم داشتن و منظم بودن است..یعنی کاری را به صورت منظم انجام دادن. متقین در شب قرآن می خوانند تلاوت قرآن دارند؛ یعنی خواندن همراه با تفکر و عمل کردن. 2- نماز می خوانند: «حانون علی أوساطهم» حانون، یعنی تا کردن که منظور نماز خواندن« رکوع و سجده کردن است و از خداوند طلب آزادی می کنند.
و اما النهار...: و ۴ کار هست که در بیداری انجام می دهند 1- حلیم هستند. 2- علم دارند. 3- أبرار، یعنی کمک کردن آنها گسترده است. 4- یری القداح: مانند تیری که آماده شلیک شدن است، آماده هستند که هر کاری را برای تقرب و نزدیکی خداوند انجام دهند. ترس و خوف از خداوند دارند؛ اما ترس و خوفشان از سر علم است که نشانۀ خشیت است.
نظر دهید