• 1402/12/09
  • - تعداد بازدید: 74
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گزارشی از روشنگری انتخاباتی دکتر مریم شمسایی در دانشکده های علوم پزشکی شیراز

دشمن تلاش می کند با تبلیغات گسترده جوانان را بدبین کند

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز، دکتر شمسایی در جمع تعدادی از استادان با طرح این سئوال که دلیل اصلی تأکید بر شرکت در انتخابات، به­ویژه از دیدگاه بین المللی چیست؟ گفت:

 

یکی از عوامل مهم، لزوم تقویت ایمان و امید یا همان حفظ استقلال، عزت و منافع ملی است که رهبری نیز بر آن تأکید دارند و این به خاطر این است که دشمن همواره در تلاش است تا با بهره­گیری از شرایط تبلیغاتی گسترده ای که در اختیار دارد بر ضد این عوامل اقدام و به ویژه جوانان را نسبت به حرکت های بزرگی که در کشور روی می دهد بدبین کند.

 

 

دکتر شمسایی در ادامه  با طرح این سئوال که شاید بسیاری از شما بگویید اصلاً که چی و تاکی؟ و چرا باید با وجود عدم تحول محسوس رأی بدهیم؟ به این نکات اشاره نمود:

یکی بحث آزادی است که مثلاً اگر نگاه کنید در دوران پهلوی فقط یک نمونه انتخابات داشتیم که آن هم، همه می­دانیم بیشتر فرمایشی بود؛ در حالیکه الان حدود 8 انتخابات داریم و در طول این سال­های انقلاب حدود 40 انتخابات برگزار شده است.

 

 

بحث آزادی اقلیت­ ها و مقایسۀ تخصیص نماینده برای آنها در ایران و سایر کشورها نیز تأمل برانگیز است. در کشور ما به ازای هر یک درصد جمعیت، 3 نماینده داریم که طبق این آمار اصلاً اقلیت­ ها نباید نماینده­ ای داشته باشند؛ ولی می­بینیم که 5 نماینده در مجلس دارند؛ در حالیکه مثلاً در آمریکا برای مسلمانان که حدود 1 درصد جمعیت را تشکیل می ­دهند 2 نماینده و برای یهودیان که 2 درصد از جمعیت را تشکیل می­دهند 37 کرسی در مجلس در نظر گرفته ­اند؛ یعنی کاملاً جانبدارانه و نه قانونمند!!

 

 

از طرف دیگر دربارۀ آزادی عقیده نیز اقلیت­ ها عبادتگاه مخصوص خود را دارند؛ مثلاً در ازای هر 1100 مسلمان یک مسجد؛ ولی هر 300 نفر جمعیت اقلیت­ یک عبادتگاه خاص خود را دارند.

 

 

دربارۀ مقایسۀ برخورد با معترضان در کشور ما و سایر کشورها نیز مثلاً در ترکیه در سال 2016 کودتایی اتفاق افتاد که بعد از سرکوبی آن می ­بینیم چیزی حدود 30 استاندار، 1745 قاضی، 1775 رئیس و معاون دانشگاه و300 نفر از کارمندان وزارتخانه­ ها را برکنار کردند یا همین اخیراً در آمریکا بعضی رؤسای دانشگاه­ ها آمدند و مخالفت خود را نسبت به جنایت­ های اسرائیل در غزه اعلام کردند که همان­طور که علنی نشان دادند؛ مثلاً رییس دانشگاه هاروارد را محاکمه کردند که اصلاً چرا اجازه داده ­ای چنین بحثی در دانشگاه صورت گیرد و بعد هم اخراج شد!

 

حالا در اعتراضات سال 88 خودمان ببینید که خیلی­ ها بودند که علناً دستشان رو بود که حتی آمدند و مخالفت خود را با نظام و ولایت فقیه علناً مطرح کردند؛ الان کجا هستند؟ مشغول خدمت به مردم، یعنی نه تنها محاکمه و اخراج نشدند؛ بلکه در جایگاه­ های بالاتری مشغول خدمت هستند و آن 3 نفر مشهوری که با آنها برخورد شد نیز در نهایت رأفت اسلامی بود و در هر کشور دیگری بودند حکم خیلی شدیدتری برای آنها صادر می­ شد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 100522

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید