• 1402/12/14
  • - تعداد بازدید: 57
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

استقبال دانشگاهیان از ویژه برنامه های انتخاباتی

تریبون آزاد، کرسی های آزاد اندیشی، نشست ها و گفتگوهای سیاسی با ایجاد فضای گفتگو و آزاد اندیشی با موضوع انتخابات ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان علوم پزشکی شیراز به همت باشگاه پرسشگران جوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به اینکه کرسی های آزاد اندیشی یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری از نهاد رهبری در دانشگاه‌هاست گفت: برگزاری تریبون آزاد، کرسی های آزاد اندیشی، نشست ها و گفتگوهای سیاسی با ایجاد فضای گفتگو و آزاد اندیشی باعث ارتقای سیاسی و فرهنگی و رفع ابهامات و شبهات و رسیدن به حقیقت و صحت موضوعات برای دانشجویان می شود که این مهم تحت عنوان باشگاه پرسشگران جوان تعریف شده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حمید مقامی» با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم در روند تشکل ها، ارتقای بصیرت در مسائل مختلف، بالاخص مباحث سیاسی است، افزود: با این رویکرد باید ساختار تشکل ها را روش مند و نظام مند نمود تا بتوان جهت فکری و بینشی صحیحی را در آن ها ایجادکرد.

 

مسئول باشگاه پرسشگران جوان دربارۀ نقش دانشگاهیان در انتخابات گفت: دانشگاهیان به عنوان چشمان بیدار جامعه با نقش ممتاز و ویژه به لحاظ اجتماعی می توانند باعث انتخاب آگاه، صحیح و دقیق در بین مردم شوند.

 

دکتر «مرتضی جعفرزاده» با اشاره به اینکه باشگاه پرسشگران یک بسته ویژه پیرامون انتخابات مجلس در نهاد رهبری تعریف نمود، ادامه داد: کارگروهی با عنوان ستاد انتخاباتی شکل گرفت و باتوجه به ضرورت ها و ظرفیت هایی که در مجموعۀ دانشگاه و نهاد رهبری وجود داشت برنامه هایی برای بخش های مختلف اجرا شد.

 

مدرس گروه معارف با بیان اینکه دانشگاهیان موتور محرک اصلی ما در جامعه هستند اضافه کرد: در بخش کارمندی جزوه ای در دو فصل با موضوعات ضرورت و اهمیت انتخابات و سوالاتی برای رفع شبهات انتخاباتی طرح و در سامانه کارکنان بارگزاری شد که مورد اقبال کارکنان قرار گرفت و همچنین سلسله نشست های سیاسی ویژه مبلغین و روحانیون برگزار شد.

 

او باتوجه به نقش مهم اساتید در دانشگاه، افزود: سلسله جلسات هم اندیشی با موضوع انتخابات با همکاری مرکز هم اندیشی اساتید در دانشکده های پزشکی، بهداشت و تغذیه، پیراپزشکی، توانبخشی، داروسازی و دندانپزشکی با حضور اساتید توانمند برگزار شد که باتوجه به فرم های نظرسنجی بازخورد مناسبی داشت.

 

جعفرزاده اظهار داشت: در بخش دانشجویی با همکاری فرهنگسراها نیز در تمامی دانشکده ها سلسله جلسات تریبون آزاد با رویکرد پرسشگری که «چرا در انتخابات شرکت کنیم؟»، «انتخابات آری یا خیر؟» برگزار و دانشجویان آزادانه دیدگاه های خود را مطرح کردند همچنین چهار کرسی آزاد اندیشی با حضور۳۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد که باتوجه به بازخوردی که در نظرسنجی ها حاصل شد، مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

 

مسئول امور تشکل ها عنوان کرد: سلسله جلسات هم اندیشی فعالین دانشجویی و تشکلی برگزار و در نهایت چندین جلسه در غرفه ای مقابل دانشکده پزشکی همراه با گفتگوی آزاد و دو‌طرفه با کاندیداهایی که برای انتخابات نامزد شده بودند برپا شد که این ابتکار مورد استقبال دانشجویان و کاندیداها قرار گرفت و همچنین نشریه گاف پیرامون انتخابات در این ایام منتشر و در کلیه مراکز آموزشی توزیع شد.

 

او با بیان اینکه تلاش می کنیم تا با برنامه ها و ابتکارات جدید فرهنگ آزاداندیشی و گفتگو را در مجموعۀ علوم پزشکی ایجاد کنیم خاطرنشان کرد: سعی می کنیم در بخش تشکل ها برنامه های دقیق، منظم و منسجم تری را برای قوی تر شدن ساختار آن ها داشته باشیم تا شاهد ارتقا و نقش موثرتر تشکل ها باشیم.

 

 

 

  • گروه خبری : اطلاعیه ها,مهمترین ها اخبار,اخبار
  • کد خبری : 100460

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید