• 1403/03/01
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه از سلسله جلسات والد موثر، فرزند موفق با موضوع تربیت بدون فریاد

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، اولین جلسه از سلسله جلسات والد موثر، فرزند موفق با موضوع تربیت بدون فریاد با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی به همت دفتر هم اندیشی اساتید و با همکاری کانون تعالی خانواده در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر «مطهره اله ربی» اهداف جلسه را درک الگوی ارتباطی میان والدین و فرزندانشان، درک هیجانات و تجارب ناآشکار، درک استراتژی های شنیدن وگفتگو و در نهایت درک فرزندان، درک هیجان و افکارخود و تنظیم هیجانی فرزند بیان کرد.

اله ربی افزود: ظرفیت تأملی در واقع به معنای توانایی یک انسان در آگاهی همزمان نسبت به خود و دیگری است؛ به این صورت که یک فرد هر چه بهتر بتواند دنیای درونی خود و دیگری را شناسایی کند، نسبت به شرایط موجود واکنش صحیح تر و متناسب تری خواهد داشت.

وی با بیان اینکه یکی ازمؤلفه های ویژگی یک والد باظرفیت تاملی بالا درک هیجان و افکار خود است افزود: درک فرزند، به عنوان یک موجودیت مستقل و دارای عواطف و امیال و افکار تنظیم هیجانی فرزند و دسترسی پذیری هیجانی و داشتن چهارصفت مهم در برابر فرزند، مثل: بزرگتر بودن، باهوش تر بودن، قوی تربودن، مهربانی است.

دکتر «مطهره اله ربی» با اشاره به اهمیت ارتباط والد و فرزند گفت: والدگری یک تجربۀ منحصر به فرد وگاهی نگران کننده است و همچنین در ارتباط والد و فرزند، به عنوان دو نفر مستقل، پیچیدگی های مهمی وجود دارد.

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 102371

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید