تفسیر نامه 31 مولا علی( ع) در سی و هشتمین جلسه نهجالبلاغه ویژۀ اساتید در دانشکدۀ پرستاری
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، سی و هشتمین جلسه نهجالبلاغه، به همت دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری و همکاری معاونت فرهنگی و با حضور حجت الاسلام زارع عمادی، ویژۀ اساتید و کارمندان در دانشکدۀ پرستاری و مامایی حضرت فاطمه(س)برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام زارع عمادی در تفسیر نامه 31 نهج البلاغه گفت: امام علی( ع) می فرماید: وقتی به انسان مسئولیت می دهید به اندازه ظرفیت آنها بدهید و از آنها باز خواست کنید؛ مسئول یعنی کسی که مورد سئوال و بازخواست قرار می گیرد.
او افزود خداوند به اندازۀ وسع انسان از او انتظار دارد نه به اندازۀ طاقتش. فرق است بین طاقت و وسع. طاقت، یعنی حداکثر ما و وسع یعنی حد توانمان و خداوند هم از ما به اندارۀ وسع می خواهد؛ همانطور که در قرآن و آیه ۲۸۶ بقره آمده « لا یکلّف اللّه نفْسًا إلّا وسْعها» یعنی خداوند به اندازۀ وسع انسان از او توقع دارد؛ به گونهای که آسیب نبیند و در قسمت بعدی همین آیه آمده «ربنا ولاتحملنا ما لا طاقة لنا به » وقتی از چیزی به اندازۀ نهایت توان استفاده شود عمر آن کوتاه می شود و از بین می رود
او ادامه داد: در فراز آخر نامه ۳۱ نهجالبلاغه امام (ع) می فرمایند: دین و دنیای خود را به خداوند بسپارید و به خدا امانت دهید تا حفظ شود.
نظر دهید